Igår var Sverige-finalen i Wella TrendVision Awards 2016, och jag sminkade Monica Werners modell både igår och på plåtningen som tog oss till finalen i Stockholm :)

Vi gick tyvärr inte vidare till finalen i Barcelona, men vi hade riktigt roligt och är supernöjda med hela dagen! Vi fixade sminket på salongen i Uppsala, sedan begav vi oss mot Stockholm där Monica först färgade modellen (som då var helt blond) framför jury i Wella-studion. Och sen var det catwalk och fest med Wella på Södra Teatern, så kul!

Idag är jag helt slut dock, helt dränerad på energi. Men roligast för idag är att jag äntligen får publicera bilden från vår fotografering som har varit hemlig tills nu! :)

MonicaWerner-ColorVision 2

Fotograf – Niklas Lundengård
Modell – Emmy Lindgren
Frisör – Monica Werner
Makeup – Jag!

Supersnyggt va? :) Monica blandade trenderna granny hair och rosa och gjorde en balayage-färgning med rosa och silver. Såå fint!

Mitt minne är helt fullt i datorn (suck) så jag måste rensa massor innan jag kan lägga in bilderna från gårdagen för att visa er (ännu mera suck) men det orkar jag inte ta itu med idag. Nu ska jag vara ledig.

Kram på er! ♥

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here