Tidigare i veckan så var jag på pressevent med GHD som presenterade årets julkollektion 2016. Så mysigt event med julmat, julmust och riktigt fint pyntat!

Och vet ni vad? Min filmkamera fick följa med också! I slutet av inlägget (och på min youtubekanal Helenaronnblad – prenumerera gärna!) så kan ni även se en film från eventet :)

Årets färg är koppar (förra året var det roséguld) och fokuset ligger på hårstyling som känns slarvigt fixat ”effortless” men samtidigt glammigt och lyxigt. Gärna lockigt med raka toppar.

img_6756_111

Mys! ♥

img_6736_111

Så fint! Julkulan som ni ser i vänstra hörnet är ett av deras julklappstips – en julkula med en hårprodukt i, underbart!

img_6733_111

Guilty go having gorgeous hair” var inte jag på eventet kan jag säga haha. Jag älskar morgonevent för det blir inte ett avbrott i arbetsdagen utan man har hela dagen framför sig även efteråt, men eftersom jag inte bor i Stockholm så blir det snabba ryck på morgonen och jag är alltid den enda som kommer i slappa kläder, osminkad och med knappt borstat hår.

img_6742_111

Så här vill jag pynta min julgran i år också ;)

img_6748_111

Tilltugg i jultema.

img_6753_111

Jag drack årets första julmust!

img_6761_111

Såå gott! Dock gick det inte att dricka ur sugröret, det typ reagerade med kolsyran i musten så att det skummade upp i sugröret hela tiden fast jag inte drack, så jag fick till slut ge upp och lägga bort det. Eller jag vet inte om det beror på sugröret i sig, för det händer mig ovanligt ofta nu för tiden. Vad händer? Någon av er som har samma problem?? Har jag någon skummagnetism (inte skum magnetism utan skummagnetism) som får skummet att vandra uppåt? :)

img_6754_111

Selfie i en julkula!

img_6770_111

Uppträdande med julsånger som avslut :)

img_6773_111

Här är alla hårstylingar som visades, som ni kan se mer av i filmklippet:

Nu ska jag sticka hem till Malin och filma lite podd!

Önskar er en fantastisk söndag ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here