Nu känner jag att jag börjar komma någonvart med fotokursen jag har gått! Lite nya grejer är hemköpta och jag har övat litegrann varje dag.

Det enda problemet är att jag vill fota i RAW, men vet inte hur jag ska göra för att få in bilderna i photoshop sen. Måste nog göra någon uppdatering, men det får Miska hjälpa mig med när han kommer hem (han är i Finland nu)

Men imorgon ska jag testa allting ”på riktigt”, och verkligen hitta rätt fotoplats i lägenheten och rätt inställningar för den platsen. Ska bli så kul!

Bjuder på första bilden jag tog med min nya fjärrutlösare :)

Haha, efter lite övning så blir det här suuperbra! :)

DELA
Föregående artikelTävling på BYHER.se!
Nästa artikelFuldag!
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR