Här kommer ännu en nyhet från Pür Minerals – Château Cheeks CREAM BLUSH som är en krämrouge och finns i två jättefina färger.

Pür Minerals lanserar under våren 6 nya rouger, varav 4 st är hederliga puderrouge medan som sagt 2 färger är krämrouger.

Och precis som de andra nyheterna från Pür Minerals jag skrivit om, så innehåller även dessa resveratrol – en antioxidant som utvinns av rödvin och skördas exklusivt för Pür i vinregionen Bordeaux. Resveratrol suddar ut rynkor, linjer, samt ökar cellernas livslängd.

Innehåller även bland annat:
Tamanuolja – Vårdar huden och stimulerar cellförnyelsen.
Vitisin – Uppljusande effekt på mörka fläckar för en jämnare hudton.
Lupinprotein – Ökar hudens lyster och skimmer.

Innehåller inte  – mineralolja, vaselin eller lanolinolja, och täpper inte igen porerna.

pür-minerals-cream-bluxh-coy-flirt

Och jag måste säga att jag utan tvekan ger tummen upp för dessa! Jag gillar att krämerna är en likadan förpackning som puderrougerna, för det går nämligen utmärkt att applicera krämrougen med en rougeborste precis som jag brukar. Det är den tekniken jag gillar mest!

Krämrougen smälter in jättebra i huden, färgen blir pigmentrik och går att få både färgstark och diskret, ger fin lyster, är enkel att applicera även med sin vanliga rougeborste och båda färgerna Coy och Flirt är superfina!

Det känns ju lite annorlunda att applicera en krämrouge, även fast man kan använda borsten som vanligt. Det hamnar först ganska mycket pigment på första delen av kinden man nuddar med borsten, men sedan är det enkelt att arbeta med rougen som glider lätt över kinden. Så börja med att applicera rougen på ”äppelkinden” eftersom du vill ha mest fokus mot ögonen. Arbeta sedan bak rougen med lätta rörelser mot örats ovansida.

Som vanligt har jag jättesvårt att få rougerna att synas på bilder när jag har applicerat, det ”försvinner” liksom på bilderna. Men jag bjuder på några produktbilder, och så får ni helt enkelt lite på mig att dom blir så fina på kinden som jag säger ;)

IMG_8074_111

Flirt är min favoritnyans, då jag älskar knalligt rosa rouger både när jag är blek och mer solbrun. Det funkar alltid! Applicerar man tunt så blir det diskret ljusrosa, och vill man ha mer färgstarkt så går det enkelt att applicera lite mer.

IMG_9042_111

Coy är också riktigt fin, och en mer naturlig och mjuk nyans.

Jag hittar inte rougerna på någon webshop, men de finns på Pür Minerals hemsida så jag tror att de har börjat säljas redan! Det kommer nog till Eleven.se inom kort också för er som föredrar internet-shopping :) 225 kr ligger det rekommenderade utpriset på.

IMG_7593_111---kopia11

Två riktlinjer du kan följa när du applicerar rougen för att underlätta, är att inte applicera närmare näsan är utsidan av iris i ögat – och inte längre ner på kinden än så lång som näsan är. Då anpassar du rougen efter din egen ansiktsform!

Tummen upp säger jag! Flirt-rougen kommer användas flitigt under våren och sommaren!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here