Jag har skrivit om denna foundation förut, men det var väldigt länge sen så jag tänkte visa nya före- och efterbilder :)

Det är Pürminerals 4-in-1 Liquid Foundation jag pratar om, som är foundation, puder, concealer och solskydd i samma produkt.

Jag använder ju egentligen helst puder-foundations (det är en smaksak) alternativt lite lättare flytande/krämiga foundations till en vardagssminkning. Men detta är en av få dryga och väldigt täckande foundations i flytande form som jag faktiskt tycker mycket om!

Den täcker bra, blir matt på huden, är fri från olja och innehåller SPF 15 – prefekt för oss med oljig hy! Hudtonen blir jämn och fin (även röda områden) och jag tycker även att porerna ser mindre ut.

Dessutom håller den sig matt väldigt länge, vilket jag (pizza-flott-Helena) uppskattar väldigt mycket i en foundation!

pur-minerals-flytande-foundation-före-efter

 

pur minerals liquid 4 in 1 foundation

 

Kostar 355kr här!

IMG_1301 IMG_1309

 Tummen upp!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here