God kväll mina darlings! :)

Jag vill bara berätta för er att jag har sänkt REA-priserna ännu mer på iMys.se!!

Billigare smink än så här går det knappt att få, så passa på att unna er nu inför sommarens grillkvällar, poolfester och fikadejter :)

smink rea

 

Det jag rear ut är produkter som är få i lager, och som jag inte kommer ta in mer av under sommaren. Så för att ha lite ordning i lagret så behöver jag sälja slut på allting sådant och det är därför jag näst intill GER BORT dom till er nu :)

Ni verkar inte förstå hur fina alla färger är! Hade ni gjort det så hade dom varit slutsålda för länge sen ;) så här kommer ett gäng sminkningar där jag har använt just dessa produkter så ni får se vad jag menar!

3-lila-4-palett

Lila/rosa 4-palett – riktigt somriga nyanser som skimrar fint i solen. 39 kr!

1-red-bronze

iMys Eyedust i nyansen Bronze Red, en av mina favoritskuggor. 39 kr!

2-golden-champagne

iMys Eyedust i nyansen Golden Champagne, en ljus och skimrande ögonskugga som är jättefin till en ljus sminkning som ändå har det lilla extra. 39 kr!

4-neon-pink

iMys Eeyedust i nyansen Neon Coral, på bilden har jag använt den som eyeliner men den är riktigt snygg som vanlig ögonskugga också. 29 kr!

5-metallic-green

 

Det gröna i denna sminkning är iMys Eyedust i nyansen Metallic Green, grönt är supersnyggt på sommaren både till sådana här festsminkningar men också ensam till en färgglad vardagssminkning. 29 kr!

7-bronze-gold

Den guldiga skuggan i mitten av ögonlocket och undre fransraden på denna sminkning är iMys Eyedust i nyansen Bronze Gold. 39 kr!

Skynda att fynda säger jag! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here