Märket Santhilea har varit slut i webshopen ett tag p.g.a. förseningar hos vår distributör. Men nu lyckades jag beställa direkt från London istället, jag har ju mina kontakter eftersom det är mina ögon dom har på alla sina displayer ;)

Så nu finns vårt bästsäljande läppstift Real Rebel i lager igen och vi har även fått påfyllning av Magnetic Lash Mascara!

Från grönt till rött! Real Rebel är ett grönt läppstift som reagerar med hudens egen kemi och blir den perfekta rödrosa tonen för just dina läppar.

Så fungerar Real Rebel:

  1. Läppstiftet reagerar på pH-värde vilket ger läpparna en rödrosa ton
  2. Blåa och gula pigment neutraliserar sedan de röda och orangea tonerna i din egen läppfärg
  3. Vaxerna i läppstiftet reagerar på värme och blir mer färgstarka ju längre det sitter, vilket boostar hållbarheten då färgen kompenserar och blir starkare när en del av läppstiftet börjar försvinna
  4. Läppstiftet är täckande men anpassas även av mörkheten på din egen läppfärg.

Lång hållbarhet och vårdande med sheasmör, E-vitamin, bivax och jojobaolja.

På mig blir färgen jätterosa och jag tror det beror på att jag har min läpptatuering under. På de flesta så blir det en mildare ton, oftast en mild rosa men vissa går mer åt rött/hallon. Väldigt spännande! :)

Läppstiftet kostar 199 kronor och du kan läsa ännu mer om det i detta inlägg!

Som sagt så har vi även fyllt på lagret med Magnetic lash mascara! När man köper mascaran så får man även en hylsa med fibrer, så man kan variera och använda enbart mascaran vissa dagar, lägga på lite fibrer andra dagar och lägga på massor av fibrer t.ex. till fest! :)

  1. Applicera mascara på ena ögat, jag brukar göra ett i taget så att krämen inte hinner torka på ena ögat medan jag gör det andra. Fibrerna fäster mer när mascaran fortfarande är krämig.
  2. Applicera fibrerna från mitten av fransarna och upp i topparna, eller så som du själv föredrar (man kan lägga bara i ytterkanterna eller bara topparna om man vill)
  3. Avsluta med ett till lager mascara och bygg upp önskad längd
  4. Det går att applicera fler lager om man vill ha mer effekt. Jag upplever att det är bättre att lägga lite åt gången än massor av fibrer direkt. Precis som ni ser på bilderna ovan, i mitten har jag bara lite fibrer och på bilden till höger har jag lagt en till omgång med fibrer och mascara.

Läs mer om mascaran och fler sätt att få längre ögonfransar i detta inlägg!

Båda produkterna har fått 5-stjärniga recensioner i vår webshop :)

Hojta till om ni har några frågor!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here