Nu har jag bunkrat upp för en dag i solen med 4 olika Yves Rocher-produkter!

Först och främst – solskyddsfaktor! En till kroppen med spf 30, och en till ansiktet med spf 25.

Och när solandet är över och fredagskvällen börjar närma sig, så blir det först en dusch och sedan återfuktande after sun-lotion samt en guldskimrig torrolja som framhäver solbrännan!

IMG_4298_111

Yves Rocher Maxi Spray Spf 30 är en solkräm som jag verkligen kan rekommendera! Den innehåller 200 ml och förpackningen är supersmart och lätt att använda även när man är kladdig om händerna. Krämen är tunn och lite rinnig, och går superenkelt att smörja in på huden. Huden känns kladdig en stund efter men krämen går in hyfsat snabbt i huden som blir mjuk och len. Doftar gott också, fräscht och ganska diskret.

Yves Rocher Hydrating Day Cream SPF 25 är en dagkräm för ansiktet (och hals/dekolletage) som jag bloggade om igår, läs min recension här!

Yves Rocher After Sun 3 in 1 Moisturizing Lotion är en efter-sol-lotion som lugnar och återfuktar huden samt förlänger solbrännan. Den innehåller extrakt av aphloia, extrakt av aloe vera samt macadamiaolja. Den doftar gardeniablomma, riktigt gott och somrigt! Krämen är extremt skön och svalkande på huden efter solning, och går snabbt in i huden. pris, 45 kr. Kan verkligen rekommenderas!

Yves Rocher Precious Dry Oil är en torrolja fylld med guldskimmer som framhäver solbrännan och ger huden en varm och gyllene färg. I flaskan ser den ut att vara för glittrig, men den blir riktigt fin på huden! Man doftar exotisk sommar, får en fin färg och skimmer och huden blir sammetslen :) Kan även användas i håret, detta har jag dock inte testat än. Flaskan är lite opraktisk tycker jag (gillar inte att oljor nästan jämt har så stora öppningar) men annars har jag ingenting att klaga på, den kommer absolut att användas på årets sommarkvällar!

Hoppas ni fick lite tips ifall ni inte har inhandlat sommarens alla solprodukter än. Kom ihåg att sola försiktigt! :)

Kram! 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here