När det var dags att visa er dagens sminkning så ringde syrran och beordrade mig att följa med henne och träna! Där fick jag för att jag lät henne ta uppdraget som min personliga tränare, och för att jag sa åt henne att vara hård för jag alltid har ursäkter att inte följa med… ;)

Det viktigaste för mig är att det i alla fall ska vara kul att träna, och det är Mia bra på! Bland annat så joggade vi baklänges och rockade rockring.

Det blir lite extra magträning av alla skrattattacker också, jag klarar verkligen inte av att vara seriös när jag inte tränar ensam! När vi tränar armarna med hantlar så måste vi stå med ryggarna mot varandra för att jag inte ska psyka henne med mitt skrattande, haha. Det måste se oerhört kul ut för dom som går förbi, Mia tränar med seriös blick och superstora vikter, medan jag står åt andra hållet, med mina hantlar utan vikter, bara lilla stången, och tokskrattar :)

Mina glammiga festsminkningar och långa målade naglar får mig inte direkt att se mer seriös ut, tur att jag inte tränar på ett fullproppat gym haha!

10408940_10152604552109954_7504303698546641518_n - kopia

Jag är i alla fall duktig som kommer ut och tar tag i träningen! Börjar få en rejäl gam-nacke av allt bloggande :)

Nu ska jag ta en lång och skön dusch, sedan blir det välbehövlig skönhetssömn. Dagens sminkning får ni se imorgon istället!

Kraaaaam!

2 KOMMENTARER

  1. Hahahahaha ;) Ja det är då inte lätt att träna med dig!! :p Första gången jag måste be någon att kolla bort för att jag inte ska tappa fokus och börja skratta! ;) Men träning ska ju som sagt vara kul!! =)

  2. Har en sådan där rockring med tyngder men har inte använt den på ett tag. Första gången jag skulle använda den så tänkte jag inte på hur stor den var så råkade veva ner det mesta i ena bokhyllan ;) . Men det sägs ju att man ska ha kul när man tränar så skratta på :D

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here