Jag börjar gilla olika oljor mer och mer, dels är det effektivt och vårdande för huden, men det känns också så naturligt och lyxigt!

Så nu tänkte jag tipsa om en kroppsolja från Rosenserien, samma märke som deodoranten jag skrev om för ett tag sedan. Den är Svanenmärkt och ekologiskt certifierad och innehåller bland annat havtorn som är rik på vitaminer och omättade fettsyror, samt innehåller omega 3, 6, 7 och 9.

Hela innehållsförteckningen går att förstå vilket gillas – Tistelolja, omega 3 fettsyror, havtornsolja, rosenolja, växtparfym, E-vitamin, morotsextrakt.

Oljan används främst som kroppsolja för att vårda och återfukta huden, men går även att använda i ansiktet, som intimolja, massageolja och som en kur för celluliter. Den har även en ny doft , jag vet inte vad den doftade innan men nu har den fått en ny fräsch doft av tranbär!

IMG_8318_111

Kostar 380 kr för 100 ml.

Jag gillar den här oljan! Den känns väldigt lätt, och så länge man inte tar för mycket så går den snabbt in i huden utan att kladda. Jag applicerade dock lite väl mycket första gången, och då hade jag hala ben ett tag, men det krävs inte så mycket försiktighet för att inte ta för mycket heller, jag ville mest bara testa :)

Doften är mild och diskret, men god! Den doftar fräscht och väldigt naturligt, och i alls starkt på något vis vilket jag gillar.

Flaskan är en spray vilket jag personligen inte föredrar när det gäller olja, fast det är ju bra om man inte vill råka ta för mycket för oljan blir ju väldigt lättdoserad med spray.

Men sprayar man nära huden så kommer allt på samma ställe och då är sprayfunktionen helt onödig, och har man en bit ifrån huden så kommer det ju på sidan av kroppen och hamnar på golvet och det vill man ju inte heller. Dessutom är det ju svårt om man har smort in sig och vill ha mer, då glider man ju med fingrarna på pumpen hehe. Då hade det varit lättare med en kork som man bara öppnade och kunde hälla ut oljan istället. Men det är nog en smaksak, och vanesak!

IMG_8326_111

 

Oljan har dessutom blivit ”Bäst i test” av kroppsoljor i Amelia juni 2010 och Tara augusti 2010, så det är inte bara jag som gillar den!

Någon av er som har testat? Eller blir ni sugna? :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here