Det finns ett tips som man kan göra istället för att ha läppglans/läppstift på läpparna, och som dessutom ger ett mer naturligt resultat om man inte vill se sminkad ut!

Svaret är rouge! Och för att få rougen att fästa, så kan man grunda med lite lypsyl.

Vissa brukar lägga puder/foundation på läpparna. Jag har själv väldigt mörka läppar naturligt, och förstår principen att folk vill ljusa ner dem. Men jag kan ändå inte förstå att man gör det med hudfärg.

Då är rouge mycket bättre, man får en naturligare färg som inte ser speciellt sminkad ut, och det känns nästan ingenting!

Vill man ha ljusare läppar så kan man ta en väldigt ljus rouge, det ser i alla fall bättre ut än foundation/puder (enligt mig)

 
Smart va? :)
DELA
Föregående artikelBrun sminkning
Nästa artikelTatuering – Myror
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR