Jag har lite ångest över brudsminkningen jag ska åka och göra nu.

Det är inte sminkandet jag tänker på, vi gjorde en provsminkning förra helgen så jag vet att hon kommer bli både fin och nöjd :)

Utan det är mitt hår jag har ångest över, jag kommer sminka och spendera hela förmiddagen på en frisörsalong, med andra ord vara omringad av frisörer, och mitt hår börjar bli riktigt hemskt nu!

Man ska egentligen flytta upp löshåret var 6:e vecka, och jag har inte gjort det sedan 24 MARS! Vilket betyder att jag är inne på vecka 11 nästa vecka!

Jag har frisörtid på torsdag som tur är, fast det känns som en evighet till dess då jag har sån utväxt att mina extensions hänger flera centimeter från hårbotten. Fästena liksom sticker ut ur håret när man rör sig och syns väldigt tydligt.

Lynn från Creative Zone som kommer få ta tag i mitt barr på torsdag kommer hata mig haha. Men jag har helt enkelt inte haft råd förrän nu, jag har fortfarande inte fått tillbaka pengarna sen mitt konto blev kapat, men dom beräknas komma nästa vecka så jag håller tummarna för det :)

IMG_7957Ja ni ser ju själva. Det mittersta fästet ska sitta på den nivån där dom övre fästena är, så lång är min utväxt! Och de övre fästena ska med andra ord sitta ännu högre upp, det är inte den i mitten som har halkat ner ;)

ruffsigt-hårJag får se till att aldrig ha en frisör bakom mig helt enkelt, haha!

Hoppas ni får en trevlig lördag! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here