Förra helgen sminkade jag en tjej som skulle på samba-fest och dansa samba hela kvällen, det lät såå himla roligt! :)

Jag har sminkat henne förut och vi brukar annars göra väldigt naturliga sminkningar (ni kan se en tidigare sminkning på henne i detta inlägg) men till kvällens tema så brassade vi på med en hel del makeup, mycket fransar, sotade ögon och röda ombréläppar. Galet snyggt! Här är resultatet:

Jag har använt dessa produkter:

BAS:

Ansiktsprimer – Pixi Flawless & poreless
Foundation – Pixi H2O Skintint (2 Nude)
Puder som tar bort rödhet – gloMinerals Redness Relief Powder
Contouring & highlighter – Pixi Book of beauty contour creator
Highlighter nr. 2 – Pixi Book of beauty Glow Getters
Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
Fixing mist – Pixi Makeup Fixing Mist
Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder

 

Ögonbrynspenna och bryngelé – Pixi natural brow duo (Natural Brown) (Hon har tatuering under också så vi fyllde inte i så mycket)

ÖGON:

Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ögonskuggor – Paese Opal Eyeshadow (Caffe Latte)
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – gloMinerals Eye Pencil (Peach)
Eyeliner med vinge– Kryolan HD Cream Liner (Ebony)
Mascara – Magnetic lash mascara och lösögonfransar

Läppstift –  gloMinerals Suede Matte Crayon (Trademark) i mitten av läpparna
Läppenna – Benecos Natural Lip Liner (Red) i konturerna
Läppstift – gloMinerals Suede Matte Crayon (Bombshell) vid läppennan och sen intonat länge in mot läppen för en mjuk ombré-läpp.

Det var riktigt roligt att få göra en ordentlig partysminkning med eyelinervinge, lösfransar, mycket läppar och hela kitet! Den senaste tiden har jag nämligen i princip bara gjort sminkkonsultationer (vilket är mina favorit-sminkningar!) men då lägger man ribban på en nivå så att personen ska kunna göra sminkningen själv sen. Så det kändes riktigt härligt att bara sminka loss utan att behöva tänka på att kunden ska förstå allt jag gör eller använda få produkter. Nu kunde jag liksom använda två olika highlighters på kindbenen och tre läppstift utan att behöva tänka på att göra kunden helt förvirrad haha. Alltid nice med omväxling :)

Hoppas ni har en helt fantastisk dag i den härliga vårsolen ♥ Eller sommar-solen kanske man kan börja säga nu? Det är ju så att man kan ligga ute och sola verkligen!

Slarva inte med spf!! Kram :)

2 KOMMENTARER

  1. Jättefint! Nu vart hon mörkare i håret också, vad fint! :) Applicerade du den ljusa ögonskuggan i mitten och den mörka på sidorna? Och vilka lösögonfransar är det? :)

    • Tack! :) Ja precis, ljust i mitten och mörkare på sidorna. Det är Annika (som jag har salongen med) som köpt massor av lösögonfransar till sminkstudion innan vi slog ihop oss, så vet inte riktigt var dom kommer från. Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here