Ni som följer mig på Snapchat (helenaronnblad) vet att vår makeupartist Sandra höll på att skrämma livet ur mig en dag på salongen förra veckan. Vi har ett dockhuvud man kan öva olika frisyrer på, som först skrämde slag på mig bakom kassadisken (vilket då inte vad meningen) och självklart låg det i min makeupstol på rummet några timmar senare ;)

Inte nog med att man hoppar till då och då av vanlig hederlig spindelfobi och mörkerrädsla, nu måste man vara på sin vakt och se upp för annat med!

Och idag, en lugn nyvaken måndagsmorgon, då jag lunkar in på rummet och startar kameran för att fota hur min läpptatuering ser ut nu, så möts jag av denna åsyn:

IMG_9350_1111

Bevare mig väl!

Sandra hade två Halloweensminkningar i lördags vilket är svaret på varför just dessa bilder fanns i min kamera ;) Usch jag tål inte sånt här äckelsnusk haha!

Jag önskar att det fanns en ”dölj detta inlägg-knapp” på bloggen som det finns på Facebook, så hade jag kunnat bläddra igenom utan att se den här bilden i framtiden.

Hur som helst :) Nu ska jag fota mina läppar som tanken var från början, och sen kommer gloMinerals hit till salongen och har en internutbildning med alla kring produkterna! Jag har jobbat med gloMinerals smink sen jag började som makeupartist, men det kommer nog bli lärorikt även för mig tror jag, och inte bara de anställda i butiken!

Hoppas ni har fått en underbar start på den nya veckan, bättre än min i alla fall ;) ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here