Igår testade jag Sephoras nytänkande Upside Down Mascara, som består av två mascaraborstar i en för att kunna måla både på fransarnas ovansida och undersida samtidigt!

Sephora-upside-down-mascara

 

Kostar 180 kr.

Jag både älskar och hatar den här mascaran. Jag var skeptisk från början, då det känns som en typisk ”wow-varför-har-ingen-tänkt-på-det-här-tidigare- produkt” som i praktiken inte fungerar riktigt till 100%.

Lite så är det också tycker jag, samtidigt som det ändå gick bättre än jag förväntat mig!

Hur kan man inte kladda på ögonlocket (?)  var min första tanke, men det gick ändå bra, jag fick en liten mascarafläck på ena ögat bara, och formulan i mascaran kändes lättarbetad och behaglig.

Om slutresultatet var så mycket att hurra för, det vet jag dock inte. Efter några gånger tror jag man får in en bättre teknik, det gick bättre på andra ögat sen. Så jag är ganska säker på att man kan få ett bättre resultat än vad jag fick på dessa bilder, men jag vet inte, antagligen ingen super-mega-wow-effekt då heller känns det som.

Fransarna blev lite rufsiga, vilket kan bero på att jag fotade samtidigt och mascaran han torka lite innan jag var klar.

Men den är väldigt rolig och använda, och hade jag haft orken att öva lite med den så hade jag gjort det! Så här gör man:

sephora-updown-mascara

 

På bild nr.2 ser det ut som jag håller på att slita av fransarna haha, det var dock ingenting jag upplevde när jag applicerade. Jag har bara ett lock som har väldigt lätt för att ”lyfta sig” hehe.

Någon av er som testat denna? Blir ni sugna, eller avskräckta? :)

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here