Hej fina ni! Är det någon av er som kommer till Göta Källare ikväll? :)

Jag håller på för fullt med att packa sminkväskan och planera det sista som ska läggas i goodiebagsen! De 100 första gästerna får en fullproppad goodiebag, och vi har även tre stycken tävlings-goodiebags som tävlas ut under kvällen.

Som sagt så kommer jag finnas på plats på Beauty & Drinks-eventet på Göta Källare ikväll, jag kommer ha med mig massa läppsmink, glitter, rouger o.s.v. och bättra på era sminkningar! Ni har även chansen att få naglarna snygga med nail foils av duktiga Izabella :) Så passa på att unna er en annorlunda förfest samtidigt som ni blir extra snygga inför kvällens bravader!

Det är fortfarande inte för sent för att skriva upp sig på listan – vilket ni gör här!

IMG_4477_1111

Denna bild känns passande just idag – naglarna är nail foils av Izabella och jag bättrar på mina läppar med de älskade Manifesto-glansen som jag kommer ha med mig idag :)

1896779_660337227386771_8879809568864075706_n

Ett smygfoto på hur goodiebagsen som de 100 första gästerna får ser ut – blir ni inte sugna? :)

Inträdet kostar 100 kronor och förutom goodiebag och inträde till Drinks & Beauty + nattklubben som öppnar senare, så ingår också en drink!

Skulle vara så kul att träffa någon av er! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here