Huden ser mycket mer livfull och frisk ut om den har mycket lyster. Och till sommaren när man fått lite solbränna så är det extra fint med naturliga sminkningar med fokus på en välgjord grund med en frisk lyster.

Med hjälp av en highligter kan man få till den där perfekta sommarhyn med ett snyggt glow, men tänk på att det är skillnad på skimmer och lyster. Man är ju inte ute efter en småglittrig hy, utan en mer åt glanshållet (utan att det ser fett ut såklart). Då blir det mer naturligt!

Så highligters med mycket skimmer bör ni inte ha mycket av i ansiktet så som på näsa och panna, då kommer det se lite konstigt ut när du skimrar i solen. Välj en som är så småskimrig som möjligt, så att det bara blir en snygg glow i hyn.

För att få en naturlig lyster så rekommenderar jag varmt nudh minerals highlighter Pale Shimmer, som ger lyster utan att se glitterskimrig ut och är helt suverän :)

IMG_5839En ”gammal” bild, men här har jag fångat lystern bra med kameran :)

Har du mycket stora porer och/eller fina linjer i ansiktet, så bör du dock vara försiktig med för mycket lyster på dom områden då det kan framhäva sådana ojämnheter.

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here