För några veckor sedan fick jag en trevlig överraskning i brevlådan – Yves Rochers egna julkalender, wiiiiih!

Julkalendern* börjar säljas idag och säljs fram till 15:e november, om den inte säljer slut tidigare, det finns bara ett begränsat antal. Priset är 699 kronor, och 21 av alla 24 produkter är i full storlek, så det är mycket för pengarna :)

Titta så fint!

IMG_8745_111

I paketet ingår 24 påsar med produkter (så klart) samt ett snöre och klädnypor så att man kan hänga upp kalaset. Jag har hängt upp den i mitt bloggrum på jobbet, eftersom det är här jag har allt mitt smink och produkter nu för tiden :) Det är betongväggar överallt och jag har inga färdiga spikar någonstans, så jag hände upp den i gardinen och pyntade med en blått band som jag knöt till en rosett! Det blev inte helt fy skam faktiskt, riktigt sött!

IMG_8764_111

Fint va? Med mitt namn över och allt, dock spegelvänd inifrån :)

I’m a good girl så jag har inte tjuvkikat i någon av påsarna, det går emot alla mina principer haha, men jag har känt och klämt och det verkar vara väldigt bra produkter i påsarna! Vissa är lätta medan andra känns väldigt tunga och välfyllda. Nummer 18 var så tung att jag inte vågade hänga upp den i gardinstången, det är därför den står på sidan.

IMG_8779_111

Snöret som kommer med är ett mysigare ”repsnöre” men jag bytte till ett vitt, det är så stilrent här inne så tyckte att det skulle passa lite bättre.

IMG_8813_111

Blir ni sugna? :) Själv längtar jag som attan till december nu!

Julkalender finns som sagt att köpa på Yvesrocher.se* och för 699 kronor så är den din.

Kraam! ♥

2 KOMMENTARER

  1. Klart man blir sugen, aldrig haft nån skönhetskalender men tyvärr måste pengarna gå till annat. Men blir spännande att se vad andra får :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here