Det roliga med att blogga är att man kan gå tillbaka i tiden och se vilka mål man hade förut, och jämföra med sina mål idag. Har jag uppnått mina mål, eller är jag kvar på ruta 1? Det gäller både stora och små saker.

Idag gick jag tillbaka till ett inlägg jag skrev förra våren. Då hade jag gjort en lista med ”skönhetsmål” jag skulle nå innan sommaren, superkul att läsa i efterhand!

Så jag tänkte publicera den listan igen, och skriva under varje punkt hur det gick och hur mitt mål ser ut inför denna vår/sommar:

1. Tatuera mer smink i ansiktet. Svart eyeliner på övre fransraden, ljust längs vattenlinjen för att öppna upp ögat, och förmodligen blir det läpptatuering också! :)
Yes box, allt detta gjorde jag samt brun eyeliner på nedre fransraden. Supernöjd fortfarande som ni vet :) Dock är mina planer nu att fylla i ögonbrynstatueringen igen och göra dom lite större!

IMG_1478

 

En osminkad Helena.

2. Börja med Revitalash igen, så jag får riktigt långa ögonfransar.
Jag började med Revitalash efter sommaren faktiskt, då detta skrevs precis innan Revitalash slutade säljas om jag minns rätt. Sedan hittade jag en salong som hade en förpackning kvar på lagret, det var ju inte förbjudet att sälja slut på det man hade, utan formulan slutade bara att tillverkas.

Nu funderar jag dock på ögonfransförlängning istället! Men det beror på hur plånboken ser ut när det närmar sig. Annars blir det hederlig ögonfransfärgning och permanent hos Annika på Creative Make Up :) Det är väldigt effektfullt också, och med mina tatuerade eyeliners så gör det mycket!

3. Färga ögonfransarna, såklart ;)
Jag både färgade och permanentade fransarna i maj, titta så fint det blev!

ögonfranspermanent före efter

4. Träna på min rosa träningscykel som jag får hem imorgon, jättefin!!
Haha, ja den där träningscykeln har stått i garderoben för det mesta faktiskt. Men nu har jag kommit igång bättre och har cyklat regelbundet sedan mitten av januari! Man mår så mycket bättre när man tränar, och mår man bra och lever hälsosamt så syns det i både utstrålningen och hyn! Så mitt mål är att fortsätta träna, och få in det i rutinerna.


5. Färga utväxten. Jag ska i alla fall försöka vänta med det till maj, om jag inte får abstinens först. Plånboken sätter sina gränser.
Jag har blekt min utväxt med exakt 2 månaders mellanrum i mer än ett års tid nu. Fast som ni vet så är det bara en vecka kvar innan det är dags att färga sombré (ombré på ett naturligare sätt) samt sätta i löshår vilket förhoppningsvis sker samma vecka :) Såå peppad för det nu, min utväxt är kaos!

2012-12-22-14.32.52

6. Unna mig massvis med nagellack! Kanske t.o.m. bygga naglar och måla fina mönster på en salong :) Långa naglar/nagellack varken håller eller godkänns av miljöverket om man jobbar i kök…
Åh detta slog ju verkligen in så fort jag slutade jobba i köket på Länsförsäkringar! Att gå till Christina på Nails Uppsala är bland det bästa jag gjort tror jag, fina naglar gör så mycket för helheten och jag känner mig tusen gånger snyggare tack vare det!

nagelsalong-uppsala

Alla mina olika naglar från Nails Uppsala! Glöm inte att ni har 15% rabatt om ni anger min blogg vid tidsbokning :)

7. Bleka tänderna.
Jag blekte tänderna med BeconfiDent och blev väldigt nöjd med resultatet, nu säljer jag även det i webshopen! Men jag har väldigt vita tänder naturligt, trots mycket kaffe, så jag har inte fortsatt faktiskt men funderar på om jag ska göra det innan sommaren igen! Eller kanske i samband med det nya håret redan… ;) Vi får se!

i-starterkit-beconfident
Kostar 399kr här!


8. Sätta i nya fjäder-extensions i håret! Har varit utan ett bra tag nu.
Jag tror inte att jag gjorde det då, men nu har jag gjort det igen som ni sett! Men dom åker ut igen när jag ska färga håret.


9. Leta upp en bra kräm mot soleksem/värmeutslag.
Jag hittade ingen kräm, men tabletter + lite andra tips jag kommit underfund med själv som hjälpte hyfsat. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg om det här! Men eftersom jag ändå inte klarade mig från utslagen till 100% så letar jag fortfarande efter någon bra kräm eller liknande, någon som har några tips? Till sommaren klarar jag mig, men vi åker ju till Kap Verde i november och då vore det superskönt att slippa utslag :)

DSC_04331-1024x759Så här såg min hand ut efter några dagar på Fuerteventura, det kliade som attan!

Förutom detta så ska jag även försöka uppdatera garderoben med nya kläder, skor och accessoarer. Fina naglar, fint hår, och snyggt sminkad – utan fina kläder. Det går ju inte ;)

Klarar jag av alla dessa punkter innan värmen kommer, så kommer jag känna mig som världens snyggaste sommartjej!

Hoppas ni blev inspirerade :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here