De senaste dagarna har jag visat två sminkingar gjorda med ögonskuggor från ögonskuggspaletten Oh So Special från Sleek, det är en palett som jag har fått pressprov på från International.boots.com, som nu även skickar beställningar till Sverige! :)

Jag fick ett helt gäng produkter därifrån, så ni kommer få se mer från den webshopen den närmaste tiden.

IMG_8273_111

Sleek är ett budgetmärke som inte är megastort i Sverige men hela Instagram typ svämmar över med Sleek-produkter, om man som mig följer många makeupbloggare :)

Deras i-Divine paletter är en serie ögonskuggspaletter i flera olika varianter, de innehåller både skimriga och matta ögonskuggor och finns i massor av färger, och varje palett innehåller tolv olika skuggor.

Paletterna kostar 7,99 pund på International.boots.com vilket är ca 111 kronor. Jag har nyansen Oh So Special som innehåller en väldigt bra färgskala enligt mig, perfekt om man gillar jordnära toner men som ändå är lite roligare än bara beige och brun!
IMG_8270_111

Fina färger va? Så här ser dom ut på huden:

IMG_8978_111

På bilden har jag ögonskuggsprimer under också.

IMG_8284_111

De skimriga nyanserna är lite smuliga, men annars är skuggorna bra, lite mesigt pigment i vissa av dom medan andra är jättebra. Med ögonskuggsprimer får man ett väldigt fint resultat med alla färgerna :)

Den enda nyansen jag inte gillar att jobba med, det är den rödbruna längst upp till höger. Det är som att den har en svart matt bas, så när man har applicerat skuggan och sedan tonar ut den, så blir det som att man borstar bort den rödbruna färgen och skimret, så att uttoningen blir grådassig istället.

I mina två sminkningar med dessa skuggor så kan ni se vad jag menar med det, den gråblå uttoningen är jättefin men den rödbruna är grådassig i kanterna:

0-sleek-eyeshadow-palette

Vill ni se fler bilder på sminkningarna så hittar ni den gråblå i det här inlägget, och den rödbruna i det här inlägget :)

Sammanfattning – Fin palett för en billig peng, och alla skuggor är bra förutom den rödbruna som blir grådassig i uttoningen. I helhet ingen wow-effekt men fortfarande en fin palett som jag tycker om.

Någon av er som testat denna? Vad tycker ni? ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here