Igår gjorde jag ett inlägg på Modern Mom om att matcha kläder och smink, och jag har ganska starka funderingar på att börja med mer sådana inlägg i bloggen!

Jag menar inte att det ska bli både en modeblogg och en sminkblogg, jag köper i princip aldrig nya kläder. Kläderna jag kommer visa är inget som finns kvar att köpa om man säger så. Men att lägga upp en helkroppsbild i samband med sminkningarna och förklara tankegången är väl intressant? :)

Vad tycker ni? Hoppas på mycket respons, bu eller bä!

Passar på att visa er en bild på mina nyaste skor som jag kommer använda flitigt i vinter:

Svarta quiltade skor med gulddetaljer. Passar till allt men jag tänker mig en guldskimrig sminkning med en skarp svart eyeliner-inramning runt ögat.

Så det kan ni förvänta er kommer inom kort! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here