Igår gjorde jag ett inlägg på Modern Mom om att matcha kläder och smink, och jag har ganska starka funderingar på att börja med mer sådana inlägg i bloggen!

Jag menar inte att det ska bli både en modeblogg och en sminkblogg, jag köper i princip aldrig nya kläder. Kläderna jag kommer visa är inget som finns kvar att köpa om man säger så. Men att lägga upp en helkroppsbild i samband med sminkningarna och förklara tankegången är väl intressant? :)

Vad tycker ni? Hoppas på mycket respons, bu eller bä!

Passar på att visa er en bild på mina nyaste skor som jag kommer använda flitigt i vinter:

Svarta quiltade skor med gulddetaljer. Passar till allt men jag tänker mig en guldskimrig sminkning med en skarp svart eyeliner-inramning runt ögat.

Så det kan ni förvänta er kommer inom kort! :)

DELA
Föregående artikelVinternaglar
Nästa artikelTeaser
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR