Här kommer bilder på en kund som gjorde sminkkonsultation ink. produkter hos mig på Creative Makeup :) Hon har rödhet och lite eksem i ansiktet så vi la fokus på en jämn bas med lyster, och sen en ganska vardaglig sminkning i övrigt.

Jag plockade även brynen innan konsultationen vilket också blev stor skillnad :)

BAS:
Ansiktsprimer – Pixi Flawless Beauty Primer
Foundation – Pixi H2O Skintint (2 Nude)
Concealer – gloMinerals Under Eye Concealer (Beige)
Puder – gloMinerals Redness Relief Powder
Contouring & highlighter – Pixi Book of beauty contour creator
Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
Fixing mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Vi började med en ansiktsprimer som jämnar ut huden och ger mycket lyster för en fin glow i huden. Sen en vattenresistent gel-foundation som sjunker in i huden och sitter jättebra. Därefter concealer på de områden som behöver mer täckning, samt ett puder som neutraliserar rödhet efter det.

För att framhäva hennes ansiktsdrag gjorde vi contouring och highlighter (både matt highlighter och med lyster) och en rosig rouge på kinderna.

Ögonbryn – Pixi natural brow duo (Natural Brown)

Ögonbrynen fyllde vi i med en brynpenna som är formad som en trekant (ger en väldigt mjuk ifyllnad) och bryngelé med lite färg. Och så plockade vi brynen innan.

ÖGON:

Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ögonskuggor – Paese Opal Eyeshadow (Melba)
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – gloMinerals Eye Pencil (Peach)
Svart lashliner/fransmarkering – Kryolan HD Cream Liner (Ebony)
Mascara – Magnetic lash mascara

För en uppiggande vardagsmakeup använde vi ljusa ögonskuggor med lyster och ramade in med lashliner (fransmarkering). Sen ljusade vi upp vattenlinjen med en benvit penna och avslutade med mascara. Snabbt och enkelt till vardags.

Läppstift – gloMinerals Suede Matte Crayon (Demure)

Önskar er en härlig start på den nya veckan ♥

3 KOMMENTARER

  1. Fint resultat men inte så stor skillnad i rödheten. Mitt bästa tips är att även använda en neutraliserande primer. Zuii Organics har en grön primer, vet jag. Om jag minns rätt har även Pixi by Petra en grön/gul?

    • Det är absolut stor skillnad i rödheten, men kan förstår vad du menar på bilderna för vi har ni foto-hörna på jobbet och bilderna i sig är lite rödtonade eftersom det blev motljus med fönstret bakom skärmen hon sitter framför :) Pixis gröna primer är superbra men dom har tyvärr slutat med den, så tråkigt!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here