Det finns mycket diskussioner och tips kring att sminka läpparna större, hur man får dom att se fylligare ut o.s.v.

Jag personligen tycker att små läppar och stora läppar är precis lika snyggt, och allt däremellan så klart. När jag tittar tillbaka på gamla bilder så gillar jag att munnen är smalare och lite mer ”liten och plutig” i formen.

Men det jag älskar mer än min naturliga läppform är läppstift haha! Jag sminkar inte läpparna större för att dom faktiskt ska se stora ut – utan för att då kan jag ha ännu mer läppstift! Jag skulle kunna ha halva ansiktet med bara mun och läppstift om det hade gått haha :)

Och det som är så kul med smink är att man kan leka loss och måla långt utanför sin egen kontur (mer / mindre lätt på olika läppformer ska tilläggas) och variera sina läppar från dag till dag!

Bilden till vänster är en sminkning från 2014 och bilden till höger är fotad idag.

Som ni ser så är min naturliga överläpp väldigt smal i kanterna, som ett liten streck bara nästan :) Och det är jättefint också! Men läppstiftet blir inte heller lika effektfulla som när jag målar längre utanför.

Näsan har jag inte gjort någonting med om någon av er började jämföra den också, den ser bara sjukt olika ut om man kollar från vänster eller höger då den är lite lätt sned.

Exakt hur jag målar mina läppar är olika från dag till dag, men jag skulle kunna göra ett inlägg med olika tips kring hur man sminkar utanför formen om ni vill läsa det?

Idag testar jag en ny läppenna jag fick pressutskick på förra veckan från märket GOSH Copenhagen. Väldigt bra första intryck! Kan skriva mer om den vid senare tillfälle, sitter på salongen och skriver så har inte pressinfon framför mig men jag tror att det är en nyhet som inte har släppts än. Kan ha fel. Men jag har ätit lunch precis och behöver inte bättre på läpparna alls, sitter väldigt bra!

En sak jag ser på bilden nu och som jag faktiskt aldrig tänkt på själv – tydligen håller jag lillfingret under hakan för att bli mer stadig på handen, det är ju ett bra tips! :) Ska tänka på det nästa gång jag sminkar läpparna, om jag gör det varje gång haha.

Mest utanför sminkar jag på kanterna av överläppen, det är där min egen form är som smalast. Men hela läppen är målad utanför :)

Jag jämför med en gammal bild eftersom jag har läpptatuering nu för tiden som också är utanför min egen kontur, så skillnaden är inte lika stor :)

Smink och starka färger är såå mycket vanesak. Jag minns första gången jag hade röda läppar i skolan, på gymnasiet, det kändes som att alla kollade på mig haha. Och första gången jag målade lite utanför konturen så kände jag mig som en clown!

Men nu när jag använder så mycket läppstift så är röda läppar väldigt naturligt, det är ju så klassiskt och vanligt också. När folk pratar om att ”våga ha röda läppar till vardags” så förstår jag självklart grejen och tycker att det är jättekul men för mig personligen så är det så neutralt att jag inte ens tänker på det :)

Hoppas ni får en grym start på den nya veckan allihopa!

Själv kickstartar jag veckan med världens träningsvärk efter all ved jag bar igår. Vi får både värme+vatten med vedeldning = det går åt mycket ved och den vi köper på sommaren får inte plats inomhus utan en stor del förvaras i vår vedbod på gården. Så när det nu börjar sina med ved inne så får vi fylla på utifrån.

Otränad, liten och svag men otroligt envis körde jag på helt ensam i snövädret igår med Framgångspodden i öronen :) Vet ni hur tungt det är att dra en skottkärra full med ved, i snö, med punka på däcket? Jag är bra mör i kroppen idag om man säger så ;)

Meen bra träning är det och duktig kände jag mig, så jag klagar absolut inte!

Kram på er ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here