Alla produkter i inlägget går till min egen webbshop Creativemakeup.se.

Den här sminkkonsultationen höll jag med en kund på salongen som var så nöjd så hon nästan skuttade ut genom dörren! En sådan dag då jag verkligen älskar mitt jobb! ♥

Fast så känner jag nästan varje gång jag hållit i en sminkkonsultation, det är så himla roligt  tycker jag :) Att få ge mina bästa pricken-över-i-tips och hjälpa folk att få fram det där ”lilla extra”.

Jag håller också i en ”sminka dig själv-kurs” online! Som en sminkkonsultation online inkl. webbutbildning kan man säga :) Läs mer på Helena Maria Academy of Makeup. Det finns många fördelar med distanskursen som man inte får på ett fysiskt besök, t.ex. flera olika ögonsminkningar och bara det faktum att man kan pausa mig och repetera hur mycket man vill. Det blir ju lite korvstoppning på 1,5 timme på salongen :)

Kolla så fint det blev:

Grön ögonskugga, naturlig bas, välformade bryn (vi plockade brynen också) och så ville hon att ögonen skulle poppa! :)

Läpparna ville hon inte ha någonting på, så jag framhävde formen med en ljus penna utanför läppkonturen istället vilket hon tyckte var ett klockrent tips precis i hennes smak! Det visar jag i sminka dig själv-kursen online också.

Produktlista:

Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

Ansiktsprimer – Pixi Flawless & Poreless Primer
Foundation – Pixi H2O Skintint (3 warm)
Puder Paese Bamboo Silk Powder
Contouring – Paese Contouring Palette (2)
Rouge – glo Skin Beauty Blush (Papaya)
Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Brynpenna – glo Skin Beauty Micro Browliner (Raven)
Bryngel (+ vårdande) – Refectocil Styling Gel

Ögonprimer – Paese Beauty Record Eye Primer
Grön ögonskugga – Paese Glam Eyeshadow (206)
Ljus ögonskugga –  Paese Glam Eyeshadow (201)
Eyeliner – Kryolan Hd Cream Liner (Ebony)
Ljus inliner (längs vattenlinjen) – glo Skin Beauty Eye Pencil (Peach)
Mascara – Magnetic Lash Mascara

Ljus penna läppkonturen – glo Skin Beauty Eye Pencil (Peach)

Tjusigt, tjusigt! :)

Har ni några frågor så vet ni att det bara är att hojta till! Antingen i en kommentar eller maila mig på helena@creativemakeup.se.

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here