Idag hade jag en sminkkund som hade bokat sminkkonsultation ink. produkter, då blir man sminkad och får allting förklarat steg för steg samt produkter för hela summan :)

Hon blev jättenöjd och jag fick fota före- och efterbilder, så kul!

Här är resultatet:

BAS:

Ansiktsprimer – Pixi Flawless & Poreless Primer
Foundation – Pixi H2O Skintint (3 Warm)
Puder som tar bort rödhet – gloMinerals Redness Relief Powder
Contouring & highlighter – Pixi Book of beauty contour creator
Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
Fixing mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Vi började med en ansiktsprimer som jämnar ut huden och porer lite extra, sen en vattenresistent gel-foundation. Pyttelite redness relief powder på kinder och näsa som tar bort rödhet otroligt effektivt. Efter den contouring och highlighter (både matt highlighter och med lyster) och en rosig rouge på kinderna.

Ögonbryn – Pixi natural brow duo (natural brown)

Ögonbrynen fyllde vi i med en brynpenna som är formad som en trekant (ger en väldigt mjuk ifyllnad) och bryngelé med lite färg.

ÖGON:

Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ögonskuggor – Paese Opal Eyeshadow (Golden Brown)
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – gloMinerals Eye Pencil (Peach)
Eyeliner – Kryolan HD Cream Liner (Ebony)
Mascara – Magnetic lash mascara

Till hennes ögon ville jag använda bruna toner som går år det varma, guldiga hållet för att framhäva hennes ögonfärg. Visst har hon en otroligt fin blå ögonfärg? Så där isblå, fint! Ögonskuggan la vi ljusare innerst och mörkare ytterst, vilket öppnar upp och förstorar ögonen. Vi markerade ögonen med fransmarkering/lashliner och eyeliner och ljusade upp vattenlinjen med en benvit penna.

Läppstift – gloMinerals Suede Matte Crayon (Demure)

Så fin! :)

1 KOMMENTAR

  1. Det verkar vara så poppis med glow i sminkningar! Vet att du har super bra produkter till oljig hy, men kan du göra ett inlägg om hur man placerar highlighter o andra glow produkter så man inte ser flottig ut utan fräsch! :-) jag e nybörjare på det o får inte till det. Tack för en bra blogg!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here