Flera av er följer säkerligen enormt vackra Ditte Svanfeldt redan, både på hennes blogg på Hannah Graafs portal Femme och på hennes Instagram ”dittesvanfeldt” där hon delar med sig av sin vardag.

Jag sminkade Ditte inför en plåtning med Glossybox i höstas, och nu skulle hon fotografera en ny bild till sin bloggheader och undrade om inte jag kunde sminka henne då :) Jag blir alltid lika hedrad när någon man sminkat förut vill bli sminkad igen, bästa responsen!

Så igår var hon här på Creative Makeup By Her och vi gjorde en jordnära, ganska naturlig sminkning som ramade in hennes ögon snyggt men som fortfarande kändes som henne då hon i princip aldrig brukar sminka sig annars. Jättefin blev hon :)

före-efter-ditte-högupplöst

Ansikte
Foundation – Pixi H2O skintint (1 cream)
Puder som neutraliserar röda områden – gloMinerals redness relief powder
Contouring – Pixi Book of beauty Contour Creator Palette
Rouge – gloMinerals blush (Papaya)

Ögonbryn – Pixi Duo Brow (Natural Brown)
Läppar – Benecos Natural lip liner (Brown)

Ögon
Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – Benecos White natural kajal
Ljusbrun ögonskugga på hela ögonlocket – samma som contouringen i ansiktet
Brun skugga i nederkanten av ögonlocket, Paese kashmir eyeshadow (604)
Lashliner – Paese kashmir eyeshadow (602)
Mascara – Magnetic lash mascara

Alla produkter finns att köpa på Byher.se!

Ditte-svanfeldt

Såå fin! Både före och efter. Ditte är så rolig att sminka att jag nästan tycker det är slöseri att hon inte sminkar sig själv haha ;) Skarpa kindben, perfekt hy, stora ögonlock, fina fransar, fina bryn, fylliga läppar, det gör allt så himla enkelt och dessutom blir det snyggt på en gång.

Jag gillar mina egna ”defekter” så som oljig hy, finnutbrotten jag får ibland, min rynka vid mungipan, min röda känsliga hy o.s.v. för att jag kan testa produkter på ett helt annat sätt än personer med perfekt hy o.s.v. Men ibland när man sminkar ett sånt här ansikte så kan jag inte låta bli att tänka på hur mycket lättare det skulle vara att göra coola och snygga sminkningar på sig själv varje dag haha :)

Nu ska jag sluta babbla, hoppas ni får en superhärlig fredag allihopa ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here