God morgon!

Här kommer en ny sminkvideo till er! :)

Jag har fixat bättre ljud + bakgrundsmusik som ni önskade, ljuset skulle fortfarande kunna förbättras men det är lite bättre än förra filmen också! Jag har även varit bättre på att berätta vad jag använder för produkter, som jag också fick önskemål om.

Kommentera gärna vad ni tycker ♥

Produkter jag har använt:
Ögonskuggsprimer – Milani cosmetics
Ögonskuggspalett – Paese Shimmer Trio (110 Luxus)
Benvit kajalpenna – Benecos White Natural Kajal Pencil
Svart ögonskugga – Paese Kashmir Eyeshadow (602)
Ögonfransböjare – Laura Mercier*
Mascara – Paese Adore 3D Lash Mascara

2 KOMMENTARER

  1. Jättebra video med bra förklaringar – fin fokus och skärpa på filmen. Du är tydlig och med dina charmiga förklaringar. Jag älskar ordet dutta…för det är ju precis det man gör. Ta gärna med sminkborstarnas nummer – det kan vara intressant att se exakt vilka du har. Musiken kändes lite stressande, jag skulle föredra ngn lugnare och lite mindre ljud.
    Toppenbetyg!!!

  2. Hej! Videon var tydlig och väldigt bra. Vet att vissa ville ha musik i bakgrunden, och det är helt okej. Dock så är det lite högt, åtminstone när du pratar. Så antingen om du sänker hela, eller så sänker du på de delarna där din röst ska komma fram (så musiken bara är tonat därbak). Musiken ska inte ta över, tycker åtminstone jag :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here