Hej fina ni! :)

Jag har filmat flera sminkvideos de senaste dagarna, men när jag tittar igenom dom så tycker jag inte att nån är tillräckligt bra för att publiceras haha. Jag känner mig värsta avslappnad och cool när jag filmar, men när jag tittar på filmerna så ser jag typ stelopererad ut! I don’t get it…

Undrar om jag alltid är så! Jag bara går runt och tror att jag är en enkel och rolig människa, och så är jag värsta stroppen haha!

Hur som helst. Dagens sminkning har jag faktiskt filmat, och vi får väl se om jag publicerar den eller inte ;) Det är i alla fall en klassisk smokey eye, och jag bjuder på bilderna så länge helt enkelt!

IMG_8508_111

Brun ögonskugga längs globlinjen, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
Svart ögonskugga på ögonlocket och undre fransraden, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
Ljus ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Paese Diamond Eyeshadow (9)
Svart kajalpenna längs vattenlinjen och undre fransraden, Paese Linea Automatic Eyeliner (Black Glam)
Svart mascara på alla fransarna, Zuii Organic.

IMG_8527_1111

Nude-läppstift, Paese Lipstick med arganolja i nyansen 38.

IMG_8529_111

IMG_8520_111IMG_8537_111

Vad tycks? Vill ni se en video på denna?? :)

4 KOMMENTARER

  1. Bara man ser rätt tydligt vad du gör o så, så går det bra! :)

    Snyggt med sotning.. hann dock inte träna så mkt på sånt, då jag häromdagen var så himla smidig och kastade ner den i handfatet så den vändes uppochned och gick sönder. Så himla onödigt. Så då är det bara att ordna en ny nästa beställning. Haha :)
    Och jag som precis kom på att den var bra för fransmarkering och grejer :D

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here