Jag brukar egentligen inte tacka ja till pressprover som inte har med skönhetsprodukter att göra, men när jag fick frågan av Happinessboutique.com så blev jag så inspirerad av alla fina smycken att jag ändå tackade ja! :)

Detta är alltså inget betalt inlägg, bara vanliga pressprover som i vanliga recensioner.

Jag har en dille på roséguld just nu och använder min roséguldiga klocka från Triwa varje dag (som också är ett pressprov sen lång tid tillbaka) och jag har både blivit beroende av att alltid se tiden på armen utan att titta på telefonen, men har också kommit till det stadiet att jag känner mig naken utan klocka och tycker att hela outfiten ser tom ut utan haha.

Så det var roligt att få två till accessoarer i samma nyans att komplettera med när man vill vara extra piffad!

img_5007_111

På hemsidan så har dom en hel kategori som innehåller smycken i bara roséguld.

Jag har fått pressprov på:

Ringen Heartbeat som är formad som hjärtslagsvågor, så fin och känns också betydelsefull för mig nu. Efter allt med mamma så har jag blivit lite extra filosofisk, fint!

Och armbandet Jewel Cuff Bracelet som är en design som passar superbra tillsammans med en klocka. Har sett många inspirationsbilder med det som cirkulerar på sociala medier och tycker det är så galet fint :) Den tappade strass-stenen ganska snabbt dock så den har jag fått limma tillbaka. Kvalitén är med andra ord inte toppenbra (om det inte bara var jag som fick ett måndagsexemplar eller vad man säger) men det är ju superlätt att limma och den känns som bra kvalité i övrigt.

img_5017_111

Fint till klockan va? Love it!

img_5010_111

Men ringen är nog min favorit!

img_4812_111

Smyckena är alltså från happinessboutique.com och om ni anger rabattkoden ”imakeyousmile” så får ni 10% rabatt! Detta är inget som jag får ersättning för utan enbart ett erbjudande för er läsare :) Rabattkoden är giltig fram till 27 september.

Hoppas att ni alla får en fantastisk start på den nya veckan! ♥

namnlogo

2 KOMMENTARER

  1. Alltså haha, när de hörde av sig till mig fick jag bara välja ett halsband och örhängen – det gick inte med armband och ring så då tackade jag nej eftersom jag inte använder något av det andra 😂

    Kul att de har olika villkor för alla 😬

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here