Om EXAKT en vecka smäller det! Då öppnar vi vår helt nya webshop och hemsida Creativemakeup.se!

namnlost-6

Den 25 november:

  • Byter webshopen namn till Creativemakeup.se då Byher.se och Creative Makeup slår ihop oss även digitalt och kommer numera enbart gå under namnet Creative Makeup. ”By Her” tas bort helt. Det känns lite nostalgiskt när jag har byggt upp By Her-namnet i några år, men samtidigt HELT RÄTT :)
  • Ny logga! Jag skrev i ett tidigare inlägg att nya hemsidan kommer heta creativemakeupbyher.se men vi bestämde oss för att ta bort ”By Her” helt istället i och göra en helt ny logga! Så hemsidan kommer heta Creativemakeup.se och inget annat ;)
  • 10-årsjubileum för Creative Makeup (salongen) vilket vi firar med öppet i samband med nylanseringen och nya hemsidan!
  • Nya behandlingar på salongen – lärlingsbehandlingar, hårbottenbehandlingar, ekologiska ansiktsbehandlingar och manikyr.
  • Nya produkter! Hårologis hårvård och möjlighet att få sitt hår testat på distans! Kosttillskott, fler Nanshy-borstar och fler nyanser av produkter som inte finns på Byher.se idag.
  • Beauty guides! Mest peppad över detta är nog jag haha! Så roligt! :)
  • Nya betalningssätt i webshopen med Klarna Checkout, bland annat swish-betalning!
  • Öppet hus på salongen 15.00-18.00 – kom alla ni som bor i närheten av Uppsala! PROPPFULLA goodiebags, tävling med fina priser, erbjudanden, superduper-rea med exempelvis läppstift för 29 kronor, bubbel, tilltugg och så klart mingla med oss, få sminktips och fira vår nylansering och grymma Annika som jobbat med permanent makeup i 10 år nu! Perfekt dag för att fynda julklappar också!

bli-din-egen-makeupartist

Mest peppad är jag över att webshopen är så fin och alla mina Beauty Guides!!! Ska bli så roligt!!!

Vi har jobbat så otroligt hårt och mycket inför detta, och det är en stressig vecka vi har framför oss inför öppningen och jag kan inte längta mer till dagen äntligen kommer! :)

Är ni lika peppade som jag? :) ♥namnlogo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here