Som jag skrev i mitt inlägg ”shakira curls tutorial” om smålockigt hår här om dagen, så är det enkelt att få lockarna att hålla sig snygga i flera dagar!

Mest tack vare att lockarna inte behöver vara helt perfekta, looken får gärna vara lite ”slarvig”, men också tack vare att det går supersnabbt att bättra på frisyren dagen efter.

Jag fotade lite bilder på håret som det såg ut precis när jag vaknade, och efter bara lite volymgivande torrschampo i hårbotten och småfix med vågtången på bara vissa slingor så var det som nygjort igen :)

dagen-efter-hår
Det såg väldigt snyggt ut redan efter vara torrschampot, men jag har även lockat med vågtången på vissa slingor i luggen. Tog typ en minut :)

Jag använde torrschampot Next Day Hair* för första gången och är väldigt nöjd med första intrycket! Måste dock testa några gånger till innan jag kan ge en recension. Det är egentligen mer av en texturspray än ett torrschampo, men har nedmattande effekter också så det funkar bra efter bara en dag då man kanske inte har superoljigt hårbotten.

IMG_1895_111

IMG_1986_111

Fint va? Jag tror jag har blivit beroende, kommer nog aldrig sluta locka håret nu haha! Det känns väldigt jag, både lockarna och den fina volymen man får av dom :)

Nu ska jag bege mig till Uppsala! Jag börjar jobba extra tidigt idag för att slippa ta bussen till Uppsala kring 10-tiden, Valborg är ju så jäkla stort i Uppsala och det är vid 10 allt börjar, så då brukar bussarna vara fulla redan innan Gimo.

Men jag har faktiskt fullt 7.30-9.15 så de tidiga tiderna verkar uppskattas även av kunderna, kul! :) Sen har jag två sminkningar också, två som vill bli fina inför Valborgskvällen, jätteroligt!

På Creative Make Up kan man boka sminkkonsultation med mig (jobbar torsdagar 10-18), det kostar 695 kronor och då får man produkter för hela värdet också! Så det tycker jag ni ska boka in bums!

Då är det salongens produkter (Glominerals mest) som jag använder, inte mina egna webshopsprodukter, så ni vet :)

Kram på er, och glad valborg, eller vad man säger! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here