Hej fina ni!

Visst är det en härlig lördag idag? Så soligt och vackert ute! Jag jobbar på salongen hela helgen och det är så ljust, mysigt och fint här! :)

Kommer inte ha tid att sminka mig eller skriva några produktrecensioner nu på förmiddagen, men ska stanna kvar efter vi stänger kl 14.00 och dona så det kommer! Då ska jag bland annat visa er en så GRYMT ROLIG nyhet hos oss – Pulsaderm!

IMG_3736_111

Rengöringsborsten ”Buddy” från Pulsaderm (samma princip som dom populära Clarisonic-maskinerna) och jag kommer förklara allt om dom i ett detaljerat inlägg sen.

Men tänkte bara sticka in huvet här i bloggen och säga hej, ifall ni skulle börja sakna mig ;)

Kram på er! ♥

DELA
Föregående artikelLjus vårsminkning
Nästa artikelRockstar
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR