Som ni vet så ligger jag lite efter i bloggandet då jag varit borta hela helgen, men här kommer före- och efterbilderna från mitt frisörbesök i torsdags! :)

Jag har börjat gå till Lynn på Creative Zone i Uppsala, och det kommer jag fortsätta med! Jag känner mig i trygga händer och hon förstår hur jag vill ha det, samtidigt som hon inte är rädd för att vara ärlig och komma med egna förslag vilket jag tycker är jätteroligt!

Jag fastnar jättelätt i tråkiga vanor med håret eftersom jag inte är insatt själv i vad man kan göra, som förut då jag bara helblekte utväxten så var jag klar. Jag behöver någon som kan komma med lite idéer, även om detaljerna är små så gör det ju stor skillnad för en själv.

Man måste inte antingen köra samma frilla hela tiden – eller göra en drastisk förändring, det finns massa småförändringar man kan göra också, och vi pratade redan om något sådant inför hösten :)

utväxt-före-efter

sommarfint-hår

Denna gång var det mest fokus på att flytta upp mitt löshår från Hair Talk som hade vuxit ut extremt långt, samt ljusa upp min utväxt.

Jag hade dels några centimeter naturlig utväxt av min råttfärgade nyans, och sedan ett varmare parti innan färgen på längderna som vi trollade bort med lite slingor. Vi behöll dessutom det översta håret lite, lite varmare, för att få in lite skiftningar vilket kan vara snyggt nu på sommaren!

utväxt-blondin

Längderna har vi inte färgat alls, men vi vände några slingor av löshåret åt andra hållet än vad jag haft innan, vilket innebär att mina mörkare partier kommer fram lite mer. Det gillar jag också! :)

IMG_9114_111

 

Jag har fått lite frågor om vilka nummer det är jag har på löshåret och det tog jag reda på nu, 613 och 8 är färgerna jag använder! Så nu vet ni det om ni är sugna på att skaffa Hair Talk :)

creative-zone-före-efter

IMG_9092_111

Håret är så underbart nu tycker jag, såå nöjd!

Det skönaste är ju att inte behöva tänka på att fästena i löshåret syns, eller känns  för den delen heller! Och det ser allmänt mer välvårdat och fräscht ut, me like!

När man har fått bara någon millimeter utväxt så att den egentligen inte syns, men man får mer ”djup” i hårbotten, då tycker jag alltid att det är som snyggast och det kommer vara kring midsommar så det känns toppen, bra tajming :)

Vad tycker ni? :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here