Hållbar skönhet är vår nisch på Creative Makeup och det känns sådär extra bra nu på sommaren! Man behöver bara tvätta ansiktet, smörja in sig och sen är man redo för solen oavsett om man ligger hemma i trädgården eller snicksnackar med kompisarna på en uteservering i stan :)

Jag personligen är extra tacksam för mina ”hållbar-skönhet-behandlingar” nu, förutom att vi är helt fullbokade så har företaget dessutom bokslut, produkter ska inventeras och siffror ska räknas på. Jag har varken hunnit sminka mig på morgonen eller fixat steg för steg-bilder till er vilket resulterar i att jag varit osminkad på jobbet hela veckan! Har typ aldrig hänt så här många dagar i streck haha.

Och även fast jag inte vantrivs utan smink så vill man ändå vara lite piffig på jobbet när man jobbar med just skönhet, eller i alla fall inte gå runt och se ut som en ofixad hösäck. Men så länge jag borstar håret och sätter på mig anständiga kläder så ser jag liksom inte sådär trött ofixad ut :)

Här är jag nu, helt naken i ansiktet! Och supertrött och nyvaken haha, men det syns inte supermycket i alla fall ;)

Mina permanent makeup-tatueringar (ögonbryn, svart lashliner, ljus inliner längs vattenlinjen och läpparna) dom sitter ju där jämt, men nu har jag även färgat fransarna vilket gör jättestor skillnad! Ögonbrynen kanske skulle behöva fyllas i snart igen, men gillar när dom är ganska ljusa faktiskt. Vad tycker ni?

Jag skulle vilja permanenta fransarna också (lash lift / permanent böjning) men då är dom lite i vägen när jag ska fota steg för steg-sminkningar så jag brukar inte vilja göra det så ofta, det håller ju ganska länge. Men då hade det varit ännu finare! Ni kan kika på hur mina fransar ser ut med lash lift i mina tidigare inlägg Permanenta ögonfransarna och Sminkning utan mascara.

Här ser ni min ögonfransfärgning före och efter :) Även fast dom är raka så gör det stor skillnad att få dom kolsvarta!

Och inte nog med det, jag har gjort gellack också! :) Hur skönt som helst! På salongen är det Olga som gör det, men jag lånade hennes material och fixade mina själv faktiskt. Inte lika flawless som när Olga gör, men tillräckligt för mig!

Hoppas ni blev inspirerade! Vill ni boka tid hos oss så kan ni göra det på vår hemsida Creativemakeup.se.

Kram ♥

2 KOMMENTARER

 1. Hej!

  Försökte leta rättvis information men så kom jag att tänka på dina kunskaper. Hoppas att du kan svara! Jag har gjort kosmetisk läpptatuering endast runt om läpparna. Jag gjorde detta själv (microblading om man kan säga så) med en kosmetisk färg samt riktig tatueringsnål för detta. Det såg bra ut utöver perfekt (haha). Men mitt problem nu är attjag fått munsår (herpes?!) runt hela munnen där jag tatuetat mig. Har givetvis spritat och använt oanvända nålar. Så inget sådant. Jag tror bara jag har blivit lite irriterad runt läpparna och jag är för övrigt mycket känslig för infektioner och har alltid fått munsår när jag tex gjort piercingar. Det vill säga att så fort det blir ”hål/tatuetat” så får jag oftast någon slags munsår eller så.

  Behöver jag vara rädd för att detta uppstått vid tatueringen? Det gör förbannat ont. Det gör ont att prata och äta. Det är munsår uppe, nedre läpp, i mungiporna.

  Tacksam för svar!

  • Hej! Har man herpes redan innan (vissa vet inte ens om att man har det) så är det jättejättevanligt att få utbrott under läkningen av läpptatuering. Det beror inte på själva utrustningen eller hur man tatuerar utan att det är känsligt under läkningen. Jag som biter mycket på mina läppar kan få det av bara det också. Det är någonting vi informerar alla våra kunder om och säljer en kräm (Spirularin) som är en herpeskräm specifikt gjord för läpptatueringar. Har man tendens till munsår så kan man använda den 1 vecka före samt under hela läkningen. Så no worries, det är helt naturligt och kommer gå över :)

   Jag har dock en fråga till dig också :) Jag har alltid funderat på hur personer som gör microblading utför andra tatueringar så som läppar och eyeliner där man inte skär streck. Du nämner att du använder riktig tatueringsnål till detta, men då är det med maskin va? Eller gör man det fortfarande manuellt och hur går det i sådana fall till? Vi har ju maskin till ögonbryn också. Och om man ändå har maskin till allt annat, varför väljer man då microblading till brynen och inte maskin där också? :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here