Jag bara måste visa några av Yves Rochers Limited Edition-nagellack som säljs nu under sommaren (maj-september), så söta!

Nagellacken är supersmå och innehåller 3 ml, finns i fem färger och jag har fyra av dom som jag kan visa er. Tack vare storleken så kostar lacken bara 29 kr så man kan med gott samvete unna sig flera stycken!

Färgerna är väldigt pigmentrika och täckande, ett lager räcker vilket är jätteskönt tycker jag. Lacken är lättmålade, ger en snygg glansig yta och blir snabbt dammtorra.

somriga-nagellack

Midnattsblå nyansen  Bleu Roi ger ett matt men glansigt resultat.
Glamouröst rosa nyansen Rose Vif med extra skimmer, lacket blir inte speciellt skimrigt utan får bara lite extra lyster jämfört med de andra lacken.
Gula nyansen nyansen Jaune Citron är en blandning mellan citrongul och banangul (ser lite mer banangul ut på bilden än vad den är)
Guldskimriga nyasen Or funkar både ensam eller som skimmer ovanpå andra nagellack.

Jag kan inte visa bilder med nagellacket på naglarna, då mina salongsnaglar har strass på sig så det går inte att måla över, men syrrans dotter fick naglarna snygga med nyansen Bleu Roi och mina tånaglar är redan midsommarfina med nyansen Rose Vif :) Men dom vill ni nog inte se bilder på haha ;)

Ha en underbar start på veckan fina ni!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here