Här kommer ett tips som min syster Mia delade med sig av igår, som jag inte har testat själv men som kanske kan hjälpa er någon dag då ni är ni nöd :)

Om man har en viktig dag framför sig då man verkligen vill vara så snygg det bara går, exempelvis en dejt, men vaknar upp och är megatorr i ansiktet. Vad gör man?

Min syster får ibland torra fläckar i ansiktet, som flagnar, och när vi pratade om det så sa jag ”det enda man kan göra för stunden är ju att återfukta så mycket som det bara går, men ändå ha en kräm/spray som snabbt går in i huden så att man kan sminka sig utan att behöva vänta så länge”. Hudflagor går ju liksom inte att sminka bort på det sättet, man måste bara få dom att mjuka upp sig och lägga sig till rätta.

Men det var då Mia berättade hur hon brukar göra i sådana situationer, som jag i och för sig säkert aldrig kommer kunna testa för jag kan inte somna på beställning, men att smörja in sig och sedan sova en kvart sa hon fungerar jättebra! Då sjunker krämen tydligen in mer effektivt i huden :)

16oSQYZ

 

Kanske inte det bästa tipset på morgonen när man har sovit en hel natt redan och bara har bråttom iväg, men inför någon kvällsplan så är det värt att testa! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here