Hej på er fina ni!

Nu har jag precis kommit hem från Uppsala och kan avslöja att mina naglar är så snygga så jag smäller av, I love them! Ni får se dom imorgon :)

Jag tänkte även springa in på Kicks och testa deras nya foundation-apparat, men det får bli nästa gång jag är i Uppsala! Men huur smart är inte den? Colour ID kallas den och det är alltså en liten mätare som mäter vilken hudton du har, och sedan får du veta exakt vilka foundations i hela Kicks-sortimentet som passar din hudton!

Detta är helt gratis, butikspersonalen hjälper dig, och Kicks garanterar dessutom rätt nyans och är du inte nöjd så får du en ny. Toppenbra!

Någon av er som har testat? :)

Detta är ett sponsrat inlägg.

4 KOMMENTARER

  1. Naglarna är jättesnygga,och jag var inne på Kicks idag och testade den där foundation apparaten.Man har ju iofs koll på vilken färg man har,(är lite rödlätt) så jag har den allra ljusaste färgen,men en kul grej bara.

  2. Jag tänkte åka ner idag på KICKS och testa MEN gubben snodde bilen! Gah.. Just denna viktiga dag. SÅ typiskt.. men men den som väntar på något gott :-D

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here