Det här inlägget är ett sponsrat inlägg från Åhléns, men alla orden är mina egna :)

Jag verkligen älskar fantasifulla företag som anordnar roliga kampanjer för kunderna! Åhléns har nu innan sommaren startat den nytänkande kampanjen ”dumpa mig” på Instagram, där de publicerar inspirationsfilmer som visar produkter som svischar förbi i hög fart – och de produkterna du hinner skärmdumpa får du 50% rabatt på i butik! :)

Åhléns Instagram heter @Ahlens,  och den senaste filmen är fullproppad med skönhetsprodukter! Me like!

Hela videon i sig är ju väldigt inspirerande tycker jag! Hennes första sminkning påminner ju om min gula igår, förutom att hon får röda läppar först efter dom bytt till lila ögonskugga ;)

Lumenes nya ögonskuggspaletter hade nog jag valt att få rabatt på, Sandy Island har så fina färger i rosa, beige och brunt! Den borde ni skärmdumpa ni som ska inhandla ögonskuggor till student, bröllop eller midsommar! :)

Eller Clinique’s läppsglansstift kanske.. Otroligt smidigt i sommar när man vill ha ett lätt glans som man kan bättra på snabbt och enkelt!

1. Det ni gör är att kolla på videon och skärmdumpa (print screena) en del av filmen, och alla produkter som kommer med på bilden får du 50% rabatt på!
2. Publicera bilden på din Instagram med hashtaggen #ÅhlensDumpaMig
3. Visa bilden i kassan på Åhléns så får du rabatten!

Vilka produkter skulle ni helst vela ha? :)

Sponsrat inlägg

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here