AnonymAnonym sa…
Hej. Tack för en underbar blogg. Mycket nya logginlägg gillas. En fråga som jag hoppas du kan svara på. Det gäller rynkor. Jag är strax över 30 år och har rökt lääääänge. Jag har nu blekt mina tänder och vill då börja använda läppstift som jag inte gärna gjorde innan. Jag har såklart fått rynkor kring munnen och typ pormaskar det låter jätteäckligt men syns mest när jag använder läppstift. Hur kan jag bli av med detta?;-)

Har man rynkor kring munnen och använder läppstift, så är en bra läppenna verkligen att rekommendera! Läppstiftet vill gärna flyta ut i rynkorna, men en läppenna stoppar detta.

Undvik pudriga produkter kring munnen och välj gärna ett matt läppstift, så kan du förhindra att rynkorna framhävs :)

Jag har dessutom hört att om man använder aloe vera gel som ansiktsmask, så kan de ta bort rynkor! Jag vet dock inte säkert om det fungerar, då jag inte själv har några rynkor att testa på, än så länge.

Bild lånad från Julias blogg.

Vad gäller pormaskarna – ansiktsbastu och peeling är det som har fungerat bäst för mig! Värmen öppnar porerna och vattenångan renar på djupet. Peeling direkt efter, innan porerna hinner stängas, tar sedan bort resten!

Budgetvariant – Koka en kastrull med vatten, och sätt dig sedan med ansiktet ovanför. Istället för peeling, använd socker!

Lycka till! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here