Läppstiften i inlägget finns att köpa i min webbshop Creativemakeup.se!

Efter att många av Paeses läppstift ur Argan Oil-serien utgick så har jag inte gjort nya swatchbilder på de nya sortimentet, tills nu! :)

Flera av mina favoriter försvann ur sortimentet men de bästa finns kvar! Här är 6st otroligt användbara läppstift till bra pris!

Vad är Paese Argan Oil Lipstick?

Dessa läppstift är krämiga och återfuktande, men ändå heltäckande i ett drag. Trots att de är så mjuka så sitter de kvar länge på läpparna tack vare att de är så pigmentrika.

Jag har använt dom här läppstiften i… *kollar arkivet* … så länge att jag inte ens hittar när vi började sälja dom för den gamla webshopen finns inte kvar. Sommaren 2014 vet jag med säkerhet att jag använde dom flitigt, så åtminstone i 5-6 år!

15 positiva recensioner hittar ni om ni kikar in i webshopen (länk). Så roligt! :)

Nyanser

Just nu har vi 6st nyanser i sortimentet och alla är väldigt användbara toner:

Läppstiften är glansiga men inte lika glossiga som läppglans, utan mer ”kräm-glansiga”.

Mina favoriter är 25 och 37, men bästsäljaren har från dag ett varit 35! Vi har kunder som köper 3-4 stycken åt gången och använder varje dag. Det är nog den produkt som sålt mest utan att jag själv använt den mycket, den säljer sig själv liksom :)

Jag har bara dragit ett streck med läppstiftet på armen, dom är så pigmentrika.

Jag älskar Paese men har inte förstått mig på deras sätt att namnge nyanser med helt random nummer som oftast inte ens är i ordning. På denna swatchbild varje jag att måla från ljust-färgstarkt istället för att gå efter nummerordning :)

Här får ni se varje nyans ännu närmare:

Nyansen 14 är en ”my lips but better-färg” som drar lite åt det bruna hållet. Den reflekterar lite mer åt rosa på denna närbild men som ni ser på bilderna ovan + helbilden här nedanför så blir den mer neutral i tonen:

Fin va? :)

Nyansen 24 är en väldigt mjuk rosa ton, inte alls knallig men ändå fint rosa.

Fin va? :)

Min älskling! 25 ♥

Tycker du det är fint med röda läppar men har svårt att känna dig bekväm? Kanske är detta nyansen för dig då! :) Den är ljusare och inte så intensivt röd men inte heller alls rosa, vad säger man, hallon?

Vill äta upp den!

Bästsäljaren 35 som sagt – det är svårt att hitta en så ljus nyans som blir heltäckande i ett drag och har en fin ton samtidigt. Den är beige men inte på ett sätt som upplevs som brunt på läpparna utan bara ljus på ett snyggt sätt. Väldigt fin!

Det är sällan jag har så här ljusa läppar, men jag tycker det är väldigt fint!

Förutom 25 så är som sagt min favorit 37, en ljus nyans som inte ljusar upp läpparna jättemycket (som 35) utan är en ljus ”my lips but better-färg” i en mjuk ton som drar åt det rosa hållet.

SÅ användbar!

Sist men inte minst – den perfekta röda tonen, mums! Det här var min mammas favorit, hon använde det sällan pga sminkade sig i princip aldrig men hon älskade färgen så mycket så hon ville ändå ha den vid spegeln ”till semestern” då hon alltid målade naglarna röda.

Och jag håller med henne fortfarande, det är verkligen en snygg röd färg!

Perfekt till jul ;)

Jag kan verkligen rekommendera dessa läppstift! Jag har varit nöjd med dom i 5-6 år nu och det lär inte ändras den närmaste tiden heller ;) Man ska inte ändra ett vinnande koncept!

Kram på er ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here