Jag tror absolut att många kosttillskott är bra för hälsan och därmed också speglar sig i utseendet, även fast jag samtidigt tror att mycket av det som finns på marknaden är helt onödigt att stoppa i sig.

Men jag har aldrig testat ett kosttillskott som faktiskt har gett synliga resultat – förrän nu!

Jag brukar alltid bleka utväxten exakt varannan månad (det är två månader sen nu)  och vet därför alltid hur mycket som har växt ut till dess. Och jag kan säga, utan tvekan, att så här lång utväxt brukar jag aldrig ha den här tiden!

Det är nämligen så att för två månader sedan åt jag en 30-dagarskurs med tabletter för hår och naglar från Yves Rocher. Och det är den enda förklaringen jag har till varför mitt hår kan ha växt extra mycket! :)

yves rocher hår och naglar tabletter
Kostar 149kr för 30 tabletter, och man tar en om dagen.

”Quinoan är en helig växt bland inkafolket. Det odlas sedan mer än 5000 år tillbaka på de sydamerikanska högplatåerna och kallas ”moderfröet”. Dess skott har valts ut eftersom de är rika på biotin, som gynnar hårets tillväxt.”

Skillnaden på naglarna är svårt att säga exakt, eftersom jag har gjort nagelförstärkning på salong. Men sen jag började med tabletterna så har jag inte brutit en enda nagel, och utväxten var också längre än vanligt. Dessutom säger Christina på Nail Uppsala att de ser mycket finare ut, mina egna naglar brukar annars vela släppa lite från förstärkningen när de växer, men det har dom inte gjort nu.

Dock kan detta med naglarna även bero på att dom inte är lika långa som jag gjort innan, och att jag har blivit noggrannare med att smörja in nagelbanden. Så att det skulle vara tabletterna vågar jag inte stå för till 100%, men eftersom jag inte har någon annan förklaring till att håret har växt så varför inte? :)

På hemsidan har tabletterna även fått 4st recensioner, som alla är väldigt nöjda, så jag är inte den enda!

tabletter-för-hår-och-naglar-resultat
Galet lång utväxt, så här lång brukar den som sagt inte vara annars, det säger till och med Miska.

 

Men idag ska jag få pli på den! Det är nämligen idag som jag har tid hos frisören för att färga sombré, iiiiiih hoppas verkligen att det blir bra!

Direkt efter det ska jag hem till Frida som fyller år idag (Grattis Darling!!) och imorgon ska jag iväg på ett event i Stockholm och vet inte hur mycket jag hinner greja med bloggen innan. Mycket kommer vara tidsinställt. Så jag kan inte lova att jag hinner uppdatera er om hår-läget direkt, men den som väntar på nått gott! ;)

Gillar ni sminkningen på utväxt-bilderna så kan jag säga att den kommer publiceras i steg för steg här i bloggen under dagen!

Kram på er!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here