Nu är det väldigt nära, snart öppnar vi upp alla bokningsbara tider för tandblekning på salongen! :)

Jeanette och Alex kommer börja göra tandblekningar på Creative Makeup By Her, och det finns lite olika prisklasser att välja på. Återkommer med all info i ett separat inlägg.

Jeanette blekte mina tänder igår, och nu är dom såå vita och fina! Jag hade ganska vita tänder sedan tidigare då jag blekte dom för ca ett år sedan, men nu putsade och blästrade hon tänderna också (tar bort missfärgningar) och blekte inte hela blekningstiden, och då blev dom helt perfekta :)

Dom är vitare än mina ögonvitor så dom behöver inte vara mer haha.

IMG_5010_111

Fint va? :)

Förra gången jag blekte tänderna så putsades inget på tänderna innan, men nu fick dom en grundlig genomgång med både puts och blästring och dessutom har Brilliant Smile en helt ny lampa som vi är en av de första i Sverige att ha, som är mycket mer effektiv. Så det var riktigt trevligt! Tänderna känns superduperrena och helt utan missfärgningar, och dessutom fick jag perfekt blekta tänder på bara en tredjedel av tiden jag låg under lampan förra gången, så det var supernice!

Här ser ni före och efter:

tandblekning-uppsala

Supernice!

Hojta till om ni har några frågor, men som sagt så kommer mer info, priser och bokningsbara tider inom kort ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here