Creative Make Up har erbjudit tandblekning med Brilliant Smile på salongen vissa få datum en längre tid, då Emelie Nixon som äger skönhetssalongen Epic i Stockholm kommit hit och tagit bokningar då och då.

Det har varit så himla populärt och omtyckt av våra kunder, att vi från och med mars kommer att erbjuda tandblekning på heltid! :)

Emelie Nixon har varit här och hållit en utbildning för Sandra och Jeanette nu i veckan, och i slutet av februari ska dom gå en grundläggande tandblekningsutbildning med Brilliant Smile i Göteborg, och sen kan ni börja boka tid!

IMG_3143_111

Exakt hur behandlingen går till ska jag återkomma till i ett senare inlägg, tänkte fixa lite steg för steg-bilder när utbildningen är färdig och sedan gå in mer på vad det finns för olika alternativ.

Det går alltså inte att boka behandling hos oss riktigt än, utan ni får vänta i 2-3 veckor.

Men ni kan läsa mer på Brilliantsmile.se så länge, och vi har redan tjuvstartat med produkter som ger dig vitare tänder på Byher.se! Där kan ni redan nu handla munskölj och tandkrämer som ger vitare tänder. Jag ska skriva ett mer ingående inlägg om det snart också, men jag märkte skillnad (trots att jag var lite skeptisk hehe) efter att ha använt munsköljen + boost-tandkrämen endast två dagar! Så det är riktigt bra produkter :)

IMG_3139_111

Här är två före- och efterbilder som jag fotade under utbildningen med Emelie, den ena förvandlingen har Sandra gjort och den andra har Jeanette gjort:

IMG_3167_111-vattenstämpel

Skillnad va? :) Har man mycket missfärgningar på tänderna så kan det krävas fler behandlingar om man önskar helt kritvita tänder.

IMG_3155_111

Och den här blekningen är efter bara halva verkningstiden, och ändå blev resultatet så bra! Här är en helbild på den nöjda försökspersonen, som faktiskt är Annikas bror:

IMG_3173_111

Helt perfekt vita tycker jag!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here