Jag har precis gjort en Facebooksida för min webshop byher.se, ni hittar den här!

I samband med detta har jag ordnat en tävling till er där ni kan vinna ett sminkkit med 6 st trio-ögonskuggor från Paeses sammetslena Kashmirserie, samt en ögonskuggsprimer från BH Cosmetics som gör din sminkning färgstark och hållbar hela dagen och hela natten : )

Ni vinner alltså alla nyanser som finns i trio-sortimentet, vilket blir totalt 18 nyanser på ögonskuggorna! Kitet är värt 650 kronor!

Det ni ska göra för att tävla är att gilla min Facebooksida samt statusen där jag har skrivit om tävlingen så vet jag att ni är med och tävlar. Ni kan tävla till och med måndag, och vinnaren publiceras på Facebooksidan på tisdag!

2423698

För att hålla er uppdaterade på mina sminkningar och mer kika in Helenaronnblad.se.

 

Lycka till!

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here