Jag har fått chansen att lotta ut 3st lösögonfransar till en av mina underbara läsare!

Everyday Meijina är en webbutik som drivs av 2st unga tjejer med ett kontor i Thailand, där vi säljer lösögonfransar med helt fri frakt över hela världen. Vi skapar våra ögonfransar av högsta kvalité och därför går de att använda flera gånger om!”

Det enda ni behöver göra är att besöka hemsidan EverydayMeijina, och välj ut vilka tre fransar du helst vill ha!

Sedan anmäler du dig i tävlingen genom att klicka på denna länk, ange e-post samt vilka lösögonfransar som du har valt.

Jag utser vinnaren på måndag!

Lycka till!

DELA
Föregående artikelSminkning Färgcirkeln
Nästa artikel1 December-mys
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR