Det är full rulle med jobb nu – jag fotar, fixar bilder och skriver produktbeskrivningar på rullande band, och så fort jag är klar med det jag pysslar med så kommer det ett nytt sminkmärke upp på Byher.se! :)

Märket (som jag avslöjar senare idag) är ett ekologisk och naturligt sminkmärke som finns i Sverige redan, men det är inte superstort och många har aldrig hört om det.

De har verkligen superbra produkter och jag hoppas att ni kommer gilla allting lika mycket som jag! Men som med nästan alla andra märken jag säljer så har jag inte hela sortimentet utan har valt ut det jag gillar, så det är totalt nio produkter + olika nyanser på dom, resten höll inte Byher-nivå till 100% ;)

Blir ni nyfikna??

IMG_9031_111

Bland annat kommer ögonskuggorna och läppstiftet i denna sminkning från detta märke! :)

Kram på er ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here