Är det redan torsdag? Vad hände? :)

Torsdag betyder tbt, throwback thursday, och jag tänkte bjuda på resultatet från en plåtning jag sminkade till förra sommaren!

Jag gillar dom här bilderna supermycket, det var till en reklam för Skanshage Sweden som precis hade lanserat sina ankle straps, supersmart sätt att piffa upp sina skor! Jag hade ha-begär då och får det nu igen, måste nog önska mig i födelsedagspresent :)

blogg3

Modeller: Lovisa och Rebecca B/Nouveau Models
Makeup: Jag
Foto/redigering: Elina Meuller
Ankelremmar från Skanshage Sweden

mua-uppsala   webb1 makeupartist-uppsala

115

Snyggt va? Dom smala ankle strapsen är ju såå fina!

DELA
Föregående artikelDagens look
Nästa artikelMakeup tutorial
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR