Zahra har börjat hos oss måndag och tisdag 10-16 varje vecka och förutom att plocka/färga ögonbryn och fransar så kan man även boka trådning hos henne! :)

Hon trådade hela mitt ansikte igår och jisses vad babylen jag är nu! Har ganska mycket fjun kring läpparna som syns och stör när jag fotar läppbilder, och under kindbenen så har jag fått ganska långa fjun också, så det var verkligen skönt att få bort det!

Till skillnad från vaxning så är trådning mycket, mycket skonsammare för huden, då tråden inte drar någonting i skinnet som vaxning gör, utan fiskar bara upp stråna. Det har även en viss peelingeffekt, lite som microneedling, det sätter igång blodcirkulationen och gör sig av med gamla hudceller och bildar nya celler mycket snabbare. Så många gör trådning som en ansiktsbehandling också och inte bara för att bli av med håret. Supercoolt!

IMG_5593_111

Fina Zahra in action :)

Priset varierar beroende på hur stort område man vill tråda, man kan t.ex. enbart tråda överläppen, eller forma brynen (görs även med pincett och sax) eller göra en ”trådning lyx” som är hela ansiktet + brynen.

Här ser ni hela prislistan:

Trådning bryn (formning m. pincett och sax + trådning runt omkring)       295:-
Trådning mini (litet område, t.ex. överläpp)       150:-
Trådning mellan (större områden eller flera små, käke, hals, kinder)       250:-
Trådning lyx (hela ansiktet inklusive brynformning m. pincett och sax)       495:-
Färgtillägg fransar eller bryn (i samband med trådning)       100:-
Färgtillägg fransar och bryn (i samband med trådning)       200:-

Dessa behandlingar görs enbart hos Zahra, och ni kan boka henne online här!

Zahra är nyutbildad makeupartist (inom sminkdelen alltså, hon har fixat fransar och bryn en längre tid) så man kan även boka lärlings-sminkning hos henne så att hon får lära sig våra produkter lite mer! Det kostar bara 350 kronor :)

Hojta till om ni har några frågor!

1 KOMMENTAR

  1. Ang trådning. När håret växer ut igen, kan det bli mörkare/grövre eller blir det samma typ som innan? Tack på förhand.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here