Det är inte allt för ofta som jag skriver om hår. Men just nu är jag som tagen med storm!

 

Min hår-rutin:
Jag brukar alltid använda TRESemmés schampo och balsam, det har jag gjort i flera år! Dels för att jag älskar deras stora förpackningar som räcker så länge, och även för att de är lätta att köpa i vanliga matbutiker, man måste inte leta upp en frisörsalong.

Efter duschen smörjer jag in håret i någon slags hårolja eller serum, och där växlar jag från märke till märke. Lite beroende på plånbok o.s.v.

 

Men nu har jag testat TRESemmés nya kollektion – Keratin Smooth.

Jag duschar med schampo & balsamet, och därefter vårdar jag håret med oljan som också är från Keratinserien.

Mitt hår har nog aldrig varit så mjukt! Och dessutom hållit sig så mjukt enda till nästa dusch!

Det känns som när man har varit hos frisören, ni vet när man inte riktigt kan sluta ta på sitt eget hår för att det är så mjukt och fint? :)

 

Keratin är ett protein som finns naturligt i hår och naglar, men vid slitage luckras keratinet upp och det är då håret blir torrt och skört.

Man kan göra keratinbehandlingar på salonger, vilket ofta är väldigt dyrt. Men det slipper vi nu!

TRESemmés kollektion återuppbygger skadat hår och är bra på lång sikt, men man märker verkligen STOR skillnad redan efter första duschen!

Jag har dock inte testat att bara duscha och inte ta oljan efteråt, och se hur stor effekt det är med bara schampo och balsam. Ska göra det nästa gång och uppdatera er :) Jag ska även testa hårinpackningen och värmesprayen!

 

Kan verkligen rekommendera detta, från hjärtat!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here