Hello darlings!

Nu är jag back on track efter en heldag med strul! :)

Jag började dagen med att sminka mig, så ni får en steg för steg-sminkning så fort jag satt mig ner och kollat igenom bilderna. Sedan tog jag bussen till banken och har spenderat hela dagen i Östhammar känns det som. Här är min dag i tio punkter:

1. Banken sa att jag måste polisanmäla pengaförsvinnandet för att dom ska kunna hjälpa mig att reklamera pengarna, dock kommer det dröja innan jag får tillbaka dom.
2. Poliserna var på lunch.
3. Kaffepaus på Mjölnarens Mat & Café, alltid trevligt :)
4. Polisen behövde fler papper från banken för att göra en anmälan.
5. Banken kollade upp papperna och såg att en del av pengarna gått till ett konto i USA, och resten har gått till det svenska företaget jag pratade med igår som inte visste någonting om transaktionerna.
6. Polisen gör en anmälan.
7. Samtidigt som jag är hos polisen ringer företaget mig och säger att det har skett ett bedrägeri på något vänster, men att dom kommer betala tillbaka det redan nästa vecka.
8. Tillbaka till banken med polisanmälan. Behöver bara reklamera pengarna som gått till USA-kontot.
9. Missar bussen, det regnar.
10. Kommer hem och ser en spindel vid nyckelhålet, kommer inte in! Som tur var så var grannen hemma och kunde rädda mig :)

Så det blev ett himla springande mellan banken och polisen idag! Sedan köpte jag hem vindruvor och jordgubbar, googlade ”cute animals”-bilder och lyssnade på Celine Dion, och nu är jag glad igen och redo att ta tag i dagens to-do-list! :)

IMG_3612_111

cute animals

 

Jag kan kolla på söta djur i flera timmar, sååå mysiga!

IMG_3620_111

 

Slutet gott, allting gott! :D

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here